Traject rally-raid coureur

Beleef de Adrenaline, domineer het Avontuur

Het Rally-Raid Traject: Jouw Weg naar een Cross Country Licentie

Bij MB Rally Experience nemen we aspirant-coureurs mee op een uniek traject: de Rally-Raid ladder. Dankzij onze samenwerking met de KNAF kunnen we cursisten voorzien van een (inter)nationale Cross Country licentie, het toegangsbewijs tot de wereld van rally-avonturen.

MB Rally Experience Rally Raid Coureur MB Rally Experience
MB Rally Experience - KNAF
MB Rally Experience - KNAF

KNAF Erkend: Praktijkopleiding naar de Cross Country Licentie

Ons instructieteam, bestaande uit ervaren rallycoureurs en instructeurs, staat klaar om jou en je navigator te begeleiden op weg naar een KNAF Cross Country licentie. Deze praktijkopleiding is een ware duik in de wereld van rally-rijden, met als ultiem doel het behalen van deze erkende licentie.

Praktijkdagen met Ervaren Begeleiding

Afhankelijk van de internationale/nationale licentie worden één, twee, of drie praktijkdagen georganiseerd. Deze dagen staan in het teken van praktijkervaring opdoen onder de deskundige begeleiding van ervaren rallycoureurs en instructeurs. We streven ernaar om een gedegen basis te leggen voor jouw toekomstige rally-carrière.

Road to Dakar: Jouw Ultieme Rally-Doel

Bij MB Rally Experience geloven we in het ondersteunen van jouw ambitie om de zwaarste rally ter wereld te trotseren: de Dakar Rally. Daarom organiseren we niet alleen de weg naar een Cross Country licentie, maar bieden we ook de “Road to Dakar”. Wij helpen jou om dat ambitieuze doel te bereiken: het succesvol finishen van de Dakar Rally. Neem contact met ons op om deze uitdagende reis optimaal te bewandelen.

Traject tot Rally-Raid Coureur: Overzicht

Bij MB Rally Experience zijn we toegewijd aan het begeleiden van aspirant-coureurs naar het begin van hun Rally-Raid carrière. We bieden verschillende trajecten aan, waaronder:

Theorie Licentie
Leer de essentiële theorie in samenwerking met de KNAF achter rallyrijden en de vereisten voor een Cross Country licentie.

Cross Country Rally Cursus Nederland
Een praktijkgerichte cursus in Nederland om de basisvaardigheden van Cross Country rallyrijden te ontwikkelen.

Rally Experience Nederland / Finland
Een unieke kans om praktijkervaring op te doen op Nederlandse en Finse terreinen.

Rally Experience Marokko / E-learning
Combineer praktijkervaring in Marokko met online leren voor een uitgebreide rally-ervaring.

MB Rally Experience Rally Raid coureur - MB Rally Experience

Voor Ervaren Coureurs: Verbeter Jouw Rijvaardigheid

Voor coureurs met al een licentie bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw rijvaardigheid verder te ontwikkelen. Dit kan via persoonlijke coaching op locatie of door deel te nemen aan onze Rally Experiences. Ontdek hieronder de trainingen die wij aanbieden.

Deze coureurs gingen jou voor

Zet vandaag nog de stap naar jouw Cross Country licentie

Bereid je voor op een uitdagende reis naar het behalen van jouw Cross Country licentie en het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle rally-raid carrière. Neem contact op met MB Rally Experience en stap in de wereld van rally-avonturen!