MB Rally Experience on ice finland

Beleef de Adrenaline, domineer het Avontuur

Driften op IJs, Het Maximale Rally Avontuur

Ben je klaar voor een ongekend avontuur? Stap in de wereld van MB Rally Experience en ontdek een unieke rallyrijervaring op de bevroren ijsplaten van Finland. Leer rallyrijden in een speciaal geprepareerde buggy, drift over uitdagende ijsbanen en laat je betoveren door het schitterende Lapland. Hier is een diepgaande blik op wat je te wachten staat tijdens de MB Rally Experience On Ice.

MB Rally Experience On Ice Finland - MB Rally Experience
MB Rally Experience - KNAF
MB Rally Experience - KNAF

IJskoud Rallyplezier met MB Rally Experience On Ice

Driften over de uitgestrekte ijsplaten van Finland is een ervaring die je rallyhart sneller doet kloppen. MB Rally Experience neemt je mee naar de ultieme rallyomgeving, waar je leert om te gaan met de snelheid en grip op het ijs. De speciaal geprepareerde Can-Am Maverick, uitgerust met meer dan 200 pk en 4×4 aandrijving, biedt de perfecte combinatie van kracht en behendigheid. Deze unieke eigenschappen maken de buggy gemakkelijk manoeuvreerbaar door elke bocht, waardoor je een maximale rally-ervaring beleeft.

Naast de Can-Am Maverick kun je ook achter het stuur kruipen van achterwielaangedreven BMW’s op spikes, die een compleet andere rijervaring bieden. De tweedaagse ijstraining stelt je in staat om je rijvaardigheden tot het uiterste te pushen op verschillende geprepareerde ijsbanen, variërend van ruime ijsplaten tot smalle bostracks.

Het Avontuur in Detail: Wat Kun je Verwachten?

Het avontuur begint wanneer je op de afgesproken dag vanaf Schiphol naar Finland vliegt. Een shuttlebus brengt je naar de locatie, waar je zult verblijven in een comfortabel appartement. Hier draait alles om één ding: driften! Mitchel van den Brink en zijn team staan klaar om je rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Of je nu alleen rijdt of met een vriend(in), de ervaring is afgestemd op jouw wensen.

De tweedaagse training omvat uitgebreide driftoefeningen, waarbij je de Can-Am Maverick en andere voertuigen kunt testen op verschillende ijsbanen. De dagelijkse planning omvat ontbijt, briefing, lunch, en afsluiting, allemaal volledig verzorgd door een lokale chef-kok. De locatie is exclusief gebouwd voor Heuvel Motorsport en MB Rally Experience, waardoor je kunt genieten van een één op één training zonder de drukte op de banen.

Gepersonaliseerde Content voor een Unieke Herinnering

Bij MB Rally Experience gaat het niet alleen om het leren van rallyrijden; het draait ook om het vastleggen van deze waardevolle ervaring op beeld. Optioneel kunnen zij content verzorgen, waaronder FPV Drone shots en Actie edits. Maar dat is niet alles. De Can-Am Maverick kan worden voorzien van jouw logo of volledig worden gewrapt in jouw eigen huisstijl. Zo krijg je niet alleen persoonlijke instructies maar ook unieke content om deze onvergetelijke ervaring te koesteren.

Een Compleet Avontuur in Finland

Finland, de geboorteplaats van veel getalenteerde WRC-coureurs, biedt de ideale omgeving voor een combinatie van endurance en plezier. Naast het driften op ijs, kun je genieten van extra avonturen zoals een sneeuwscooter- of huskytour. En als de omstandigheden het toelaten, is er zelfs de mogelijkheid om het prachtige Noorderlicht te aanschouwen. Kortom, MB Rally Experience zorgt voor een ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Deze avonturiers gingen jou voor

Wat is er allemaal inbegrepen bij deze experience

  • Transport van materiaal
  • Huur van rallyvoertuigen op ice specs.
  • Volledige assistentie en onderhoud
  • Retour vlucht en transfers van en naar het hotel en de luchthaven
  • Drie overnachtingen in een 2-persoonskamer, inclusief ontbijt, lunch en diner
  • Driften op privé locatie
  • All-inclusive eten en drinken op locatie Ranua

Ervaar een onvergetelijke rally-ervaring met alle bovengenoemde voorzieningen, ontworpen om u de ultieme rallybeleving te bieden.

Boek nu voor € 4.495,-

Reserveer Jouw Plek voor dit ijzige Driftavontuur

Zie je jezelf al dwars gaan op het Finse ijs? Wacht niet langer! Reserveer nu jouw rally experience vol adrenaline, avontuur en de sensatie van écht driften op de Finse ijsplaten. Neem contact met ons op en ontdek de uitdaging van de Rally Experience!