MB Rally Experience Nederland

Beleef de Adrenaline, domineer het Avontuur

Ontketen het Ware Rallygevoel met MB Rally Experience Nederland

Leer echt rallyrijden tijdens een speciale dag met MB Rally Experience. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, onze ééndaagse training biedt een unieke Rally Experience. Ontdek het avontuur op besloten en openbaar terrein, inclusief roadbooks en de sensatie van rallyproeven. Beleef het plezier of leg de basis voor een serieuze rallycarrière. Reserveer nu jouw dag vol adrenaline!

MB Rally Experience Nederland - MB Rally Experience
MB Rally Experience - KNAF
MB Rally Experience - KNAF

Verken de Rallyparcours op Besloten Terrein

Bij MB Rally Experience Nederland nodigen we zowel ervaren rallyrijders als nieuwkomers uit om écht rally te rijden tijdens onze speciale ééndaagse trainingen. Of je nu droomt van een serieuze rallycarrière of gewoon puur voor de fun wilt rijden, wij bieden een unieke Rally Experience die je niet snel zult vergeten.

Besloten Terrein Sensatie: Ervaar Rallyrijden als een Pro

Op ons besloten terrein hebben we een spectaculair parcours uitgezet waar je jezelf helemaal kunt uitleven. Of je nu een doorgewinterde rallycoureur bent of voor het eerst in een rallyauto stapt, onze instructeurs delen hun kennis en ervaring om je de kneepjes van het vak te leren. Het terrein is ontworpen om de intensiteit van echte rally’s na te bootsen, inclusief uitdagende bochten en obstakels.

Roadbooks en Dakar Rally Beleving

Wij gaan verder dan alleen het rijden op ons terrein. Speciaal voor jou hebben we roadbooks gemaakt, vergelijkbaar met die in de Dakar Rally worden gebruikt. Stap in de schoenen van een rallycoureur of navigator en ervaar de adrenaline van het navigeren door ruwe terreinen. Of je nu een serieuze rallycarrière nastreeft of gewoon voor de fun rijdt, MB Rally Experience biedt een unieke kans om de wereld van rallyrijden te verkennen.

Ontdek de Sensatie op Openbaar Terrein

Op een vooraf afgesproken locatie begint de Rally Experience met een boeiende presentatie en briefing over Rally-Raid. Je gaat echte rallyproeven rijden op basis van door ons gemaakte roadbooks. Of je nu je eigen toekomstige navigator wilt meenemen of liever een ervaren instructeur naast je hebt, het maakt niet uit. We rijden met maximaal drie buggy’s, en elke deelnemer krijgt zijn eigen starttijd. Op bepaalde delen van de route stoppen we om kort bij elkaar te komen en ervaringen te delen.

Avontuur in Eigen Land: Wat kun je verwachten?

In het kort, bieden wij jou deze dag:

  • Ontvangst op locatie: Je arriveert op onze locatie, en wij verzorgen de hele dag voor jou.
  • Buggy en instructeurs: Er staat een buggy voor je klaar, en onze ervaren instructeurs zullen met je meerijden om je de fijne kneepjes van het vak te leren.
  • Lunch en afsluiting: Tussen de middag lunchen we samen, en aan het einde van de dag sluiten we af met een gezellig hapje en drankje.

Of je nu een serieuze rallycarrière voor ogen hebt of gewoon voor de fun komt, bij MB Rally Experience ben je aan het juiste adres. De prijs van deze Rally Experience zal rond de € 950,- liggen, afhankelijk van de locatie. Neem voor exacte details gerust contact met ons op.

Deze avonturiers gingen jou voor

Reserveer Jouw Dag vol Adrenaline!

Of je nu een doorgewinterde rallyrijder bent of voor het eerst de spanning van rallyrijden wilt ervaren, MB Rally Experience Nederland biedt een unieke kans. Reserveer nu jouw dag vol adrenaline, avontuur en de sensatie van écht rallyrijden. Neem contact met ons op en ontdek de opwinding van de Rally Experience!