OVer MB Rally Experience

Beleef de Adrenaline, domineer het Avontuur

Actueel aanbod

Waar het allemaal mee begon…

In oktober 2021 ontstond een ambitieus idee dat de basis zou leggen voor een unieke Rally-Raid School: MB Rally Experience. Deze school, in het leven geroepen door Mitchel van den Brink, voormalig coureur bij Team de Rooy, biedt een toegankelijke mogelijkheid voor zowel beginnende als ervaren rallyrijders om zich te verdiepen in de complexe wereld van rallytrainingen. Geïnspireerd door tips en tricks van niemand minder dan Gerard de Rooy tijdens een test in Marokko, besloot Mitchel van den Brink zijn passie voor de sport te delen en een brug te slaan tussen ervaren coureurs en nieuwkomers in de rallywereld.

Over MB Rally Experience - MB Rally Experience
MB Rally Experience - KNAF
MB Rally Experience - KNAF

Het Unieke Trainingsconcept: de Rally-Raid Ladder

MB Rally Experience onderscheidt zich door een innovatief trainingsconcept genaamd de Rally-Raid Ladder. Deze ladder biedt de mogelijkheid voor deelnemers om op hun eigen niveau in te stappen, ongeacht hun ervaringsniveau. Met meerdere trainingslocaties tot hun beschikking, maakt het team van MB Rally Experience gebruik van op maat gemaakte roadbooks. Deze roadbooks worden ingezet tijdens cursussen om een realistische rallysimulatie te creëren. Zo wordt niet alleen de beginnende rallyrijder vertrouwd gemaakt met de wereld van Rally-Raid, maar krijgt ook de gevorderde coureur de kans om te profiteren van persoonlijke coaching door ervaren instructeurs.

Simulatie van Rally-Raid: Navigator Trainingen

Naast rijtrainingen biedt MB Rally Experience ook navigator trainingen aan, waarbij de focus ligt op het klaarstomen van co-piloten voor het FIA Roadbook. Met behulp van geavanceerde ERTF Unik4 tablets worden deelnemers ondergedompeld in een perfecte Rally-Raid simulatie. Deze tablets, begeleid door niemand minder dan Dakar-winnaar Moi Torrallardona, stellen deelnemers in staat om op realistische wijze kennis te maken met de uitdagende taken van een navigator in de rallysport.

Professionele Instructeurs voor Persoonlijke Begeleiding

Bij MB Rally Experience geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding. Daarom bieden we één op één coaching door ervaren instructeurs. Mitchel van den Brink, met zijn uitgebreide ervaring als rallyrijder, staat klaar om deelnemers te begeleiden en te inspireren. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen zet in de rallywereld of een doorgewinterde coureur die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze instructeurs zijn er om je te helpen groeien en je doelen te bereiken.

Samenwerking met Dakar Winnaar Moi Torrallardona

Bij MB Rally Experience streven we naar de hoogste normen, en dat geldt ook voor onze samenwerkingen. Onze navigator trainingen worden mogelijk gemaakt door de expertise van Dakar-winnaar Moi Torrallardona. Zijn waardevolle input en begeleiding dragen bij aan een authentieke en uitdagende leerervaring voor deelnemers die hun navigatievaardigheden willen verbeteren.

Over MB Rally Experience - MB Rally Experience

Deze avonturiers gingen jou voor

Verken de Mogelijkheden met MB Rally Experience

Wil je het avontuur van Rally-Raid ervaren of ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. MB Rally Experience staat klaar om je mee te nemen op een uitdagende reis door de wereld van rallytraining, waar passie, ervaring en persoonlijke ontwikkeling samenkomen.

Ontdek de kracht van de Rally-Raid Ladder en laat je begeleiden door professionals die jouw succes als doel hebben. Samen zetten we de volgende stap in jouw rallyavontuur!