Unieke aanbod MB Rally Experience

Beleef de Adrenaline, domineer het Avontuur

Een Uniek Spectrum van Rally Belevingen

MB Rally Experience nodigt je uit om het avontuur van rallyrijden te ontdekken met ons exclusieve aanbod. Van leerzame trainingen tot mooie trips, wij leveren een uniek spectrum van beleving voor zowel beginners als ervaren coureurs.

Schrijf je vandaag nog in voor onze uitdagende rally-avonturen, onder leiding van ervaren instructeurs en rallycoureurs. Leer de kneepjes van het vak en verbeter je rijvaardigheden om de uitdagingen van het rallyterrein aan te gaan.

Aanbod - MB Rally Experience
MB Rally Experience - KNAF
MB Rally Experience - KNAF

Bekijk hier ons unieke aanbod

MB Rally Experience Rally Raid Coureur MB Rally Experience

Traject Rally Raid Coureur

Bij MB Rally Experience nemen we aspirant-coureurs mee op een uniek traject: de Rally-Raid ladder. Dankzij onze samenwerking met de KNAF kunnen we cursisten voorzien van een (inter)nationale Cross Country licentie, het toegangsbewijs tot de wereld van rally-avonturen.

MB Rally Experience Nederland - MB Rally Experience

Rally Experience Nederland

Leer echt rallyrijden tijdens een speciale dag met MB Rally Experience Nederland. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, onze ééndaagse training biedt een unieke Rally Experience. Ontdek het avontuur op besloten en openbaar terrein, inclusief roadbooks en de sensatie van rallyproeven.

MB Rally Experience On Ice Finland - MB Rally Experience

Rally Experience On Ice Finland

Ben je klaar voor een ongekend avontuur? Stap in de wereld van MB Rally Experience en ontdek een unieke rallyrijervaring op de bevroren ijsplaten van Finland. Leer rallyrijden in een speciaal geprepareerde buggy, drift over uitdagende ijsbanen en laat je betoveren door de betoverende schoonheid van Finland.

MB Rally Experience Marokko - MB Rally Experience

Rally Experience Marokko

Bij MB Rally Experience Marokko, waar de Sahara-duinen jouw speelveld worden om rally te leren rijden in een wedstrijd geprepareerde buggy. Of je nu droomt van deelnemen aan officiële rally’s of gewoon op zoek bent naar plezier, onze 3- of 4-daagse training belooft een onvergetelijke ervaring.

MB Rally Experience Dubai - MB Rally Experience

Rally Experience Dubai

Stap in een wereld van majestueuze duinen en adembenemende landschappen met MB Rally Experience Dubai. Mitchel van den Brink, bekend van de Dakar Rally, neemt je mee op een unieke reis door de grootste duinen van het Midden-Oosten, gelegen in The Empty Quarter.

Avontuurlijke Rallyreizen: Van Nederland tot Dubai

Verleg je grenzen met onze rallyreizen naar diverse locaties, waaronder Nederland, Finland, Marokko en Dubai. Ervaar de kick van off-road rijden in verschillende terreinen onder begeleiding van ons deskundige team.

Road to Dakar: Jouw Reis naar de Zwaarste Rally Ter Wereld

Droom je van de Dakar Rally? Wij bieden het “Road to Dakar” programma aan, waarmee we je helpen om je voor te bereiden op deze ultieme uitdaging. Ontdek het volledige aanbod van MB Rally Experience en start je opwindende reis in de wereld van rallyrijden.

Deze avonturiers gingen jou voor

Start Jouw Rally Avontuur Nu!

Stap in de wereld van rallyrijden met MB Rally Experience, waar avontuur en vaardigheid samenkomen. Of je nu de opwinding van Rally-Raid wilt ervaren of je vaardigheden wilt aanscherpen, wij bieden boeiende reizen door de wereld van rallytraining.